Under vårt tak

Vi driver relationer baserade på öppenhet, uthållighet, ömsesidigt förtroende, och integritet med våra medarbetare, kunder och andra affärspartners.

"Jag har varit kund hos Redonomen Redovisning AB under många år. När jag tog kontakt med Sanna för ett par år sedan så tittade hon även igenom det som var redovisat sedan förr och hade även förslag kring hur det skulle kunna hanteras annorlunda samt att det skulle kunna bli ännu mer lönsamt för mig som företagare. Redonomen kommer med förslag till ekonomiska förbättringar samt tar sig tid till att svara på frågor som du har kring din bokföring och redovisning. De är erfarna, proffsiga och erbjuder en bred kompetens. Jag kan varmt rekommendera Redonomen"
Katarina Carlsson HRM Consulting
”Som egenföretagare är det en stor trygghet att ha en så lättillgänglig, noggrann, kunnig och trevlig person som Sanna. Jag kan lugnt sköta min verksamhet och låta henne ta hand om allt det företagsekonomiska regelverket."
Thomas MunkhammarKloster Medical AB
”Jag är så nöjd med Redonomen Redovisning i Täby. Deras arbetssätt passar mig. De är snabba, effektiva och okomplicerade.”
Gail BakerBakerscape AB
”Som frilansare är det så viktigt att hitta professionella samarbetspartners på alla plan. Sanna och Anna på Redonomen är de som gör allt som har med min ekonomi att göra, både privat och på jobbet - det känns mycket tryggt. De ger mig möjlighet att fokusera på det jag gör bäst. Rekommenderar dem utan tvekan!”
Lo BjurulfMycket nöjd kund!