Medarbetare

ANNA HILKE

Redovisningskonsult

Anna är redovisningskonsult som har lång erfarenhet av redovisning. Hon sköter främst den löpande redovisningen. För en del kunder även fakturering, betalningar och löner. Hennes stora intresse är hästen Da Vinci.

SANNA KIHLSTRÖM

Grundare & VD

VD och grundare på byrån. Innan hon startade Redonomen Redovisning AB så arbetade hon flera år på en annan redovisningsbyrå. Hennes utbildning i grunden är civilekonom och sedan auktoriserad redovisningskonsult.

SARA ERIKSSON

Redovisningskonsult

Sara är en redovisningskonsult som kommer från en småföretagarfamilj, hon vet hur det är att driva företag. Hon arbetar främst med löpande redovisning, bokslut och löner.

Vad vi kan hjälpa dig med

Inkomstdeklaration

Såväl om man driver enskild närings verksamhet eller aktiebolag så behöver man lämna in en inkomstdeklaration. Redonomen Redovisning hjälper till med det. Ibland räcker det med en sk ”K10”.

Årsredovisning

Är ett officiellt dokument som Bolagsverket behöver ha från alla aktiebolag. När Redonomen Redovisning har upprättat ett bokslut så gör vi även en årsredovisning.

Bokslut

Bokslut innebär att man ”stänger sina böcker” lite enkelt uttryckt. Det är nu man får reda på det slutliga resultatet. Redonomen Redovisning Ab kan erbjuda vissa företag en bokslutsrapport. En sådan rapport är ett kvitto på att räkenskaperna följer REKO.

Löpande bokföring

Kan vara mycket enkelt men också väldigt besvärligt om du gör fel. Lämna över det till Redonomen Redovisning Ab så fokuserar du på det du är bra på.

Löner

Det finns inget så viktigt för den anställde som lön. Det får inte bli fel.

Rådgivning

Det är något vi gör varje dag i stort sett. Det kan vara stort det kan vara smått. Allt ifrån att få rapporter förklarade för sig till frågor om expansion, utdelningsberäkningar eller ibland likvidation.

Skattejuridik

Komplext område. Ingen kan kunna allting. Om vi inte känner oss säkra eller vill ha något område inom skatt förklarat, så ringer vi Tholin & Larsson som är skattejurister.

Utbildning

Redovisning och skatter förändras ständigt. Särskilt runt årsskiften. Då går vi kurser hos bland annat Skattehuset i Göteborg, SRF eller Right Education.