Boka ett förutsättningslöst möte med oss för att ta reda på vad vi kan förenkla för dig.

Redovisningsbyrå Täby, Redonomen erbjuder följande tjänster:

Våra tjänster

Inkomstdeklaration

Såväl om man driver enskild närings verksamhet eller aktiebolag så behöver man lämna in en inkomstdeklaration. Redonomen Redovisning hjälper till med det. Ibland räcker det med en sk ”K10”.

Årsredovisning

Är ett officiellt dokument som Bolagsverket behöver ha från alla aktiebolag. När Redonomen Redovisning har upprättat ett bokslut så gör vi även en årsredovisning.

Bokslut

Bokslut innebär att man ”stänger sina böcker” lite enkelt uttryckt. Det är nu man får reda på det slutliga resultatet. Redonomen Redovisning Ab kan erbjuda vissa företag en bokslutsrapport. En sådan rapport är ett kvitto på att räkenskaperna följer REKO.

Löner

Det finns inget så viktigt för den anställde som lön. Det får inte bli fel.

Rådgivning

Det är något vi gör varje dag i stort sett. Det kan vara stort det kan vara smått. Allt ifrån att få rapporter förklarade för sig till frågor om expansion, utdelningsberäkningar eller ibland likvidation.

Skattejuridik

Komplext område. Ingen kan kunna allting. Om vi inte känner oss säkra eller vill ha något område inom skatt förklarat, så ringer vi Tholin & Larsson som är skattejurister.

Utbildning

Redovisning och skatter förändras ständigt. Särskilt runt årsskiften. Då går vi kurser hos bland annat Skattehuset i Göteborg, SRF eller Right Education.

Löpande bokföring

Kan vara mycket enkelt men också väldigt besvärligt om du gör fel. Lämna över det till Redonomen Redovisning Ab så fokuserar du på det du är bra på.

Vi anpassar våra lösningar efter dina behov & önskemål
Boka möte