Medarbetare
Redonomen instagram Redonomen facebook Redonomen linkedin

Medarbetare

Sanna Kihlström

Grundare och VD

Sanna är civilekonom och hade en dröm som student att en gång ha en egen redovisningsbyrå. Efter några år på annan byrå startade hon sitt eget företag. Det roligaste hon vet med yrket är att hjälpa andra människor med sina företag och dess siffror. När hon inte arbetar, så älskar hon att vara fotbollsmamma och missar sällan en match som hennes barn har. Resor, mat, vin och träning är hennes passion.

Sara Wegersjö

Redovisningskonsult

Sara är en redovisningskonsult som kommer från en småföretagarfamilj. Hon vet hur det är att driva företag. Hon arbetar främst med löpande redovisning, betalningar, löner och bokslut. Hennes intressen är hennes familj, träning och att spendera tid på landstället i Roslagen.

Anna Hilke

Redovisningskonsult

Anna är redovisningskonsult med över 20 års erfarenhet. Hon sköter både löpande redovisning, lönehantering, faktureringar, betalningar samt bokslut. Hennes intressen är familjen samt hennes häst och hund.

Helén Hilland

Redovisningskonsult

Helén är redovisningskonsult och har sedan slutet på 90-talet arbetat med redovisning och kvalitetssäkring. Hon har 15 års erfarenhet av att driva egna företag och arbetar idag främst med löpande redovisning, löner, avstämningar och bokslut. Helén har även uppdrag som nämndeman i Förvaltningsrätten i Stockholm. Hon bor i ett radhus i Täby och älskar att umgås med familj och vänner på fritiden.

Behöver du hjälp med bokföringen?

-Vi hjälper till! Boka ett möte med oss idag.

Kontakta oss

Sidor

 • Hem
 • Tjänster
 • Medarbetare
 • Kontakta oss
 • Redonomen

  “The best time to plant a tree was 20 years ago.
  -The second best time is now.”

  Kontakt

  Mail: info@redonomen.se
  Telefon: 079-336 18 30
  Adress
  Nytorpsvägen 34
  183 71 Täby

  Följ oss!

  Copyright © 2023 Redonomen. All rights reserved - Perennius Webbyrå Uppsala