Tjänster
Redonomen instagram Redonomen facebook Redonomen linkedin

Tjänster

home

Inkomstdeklaration

 

Såväl om man driver enskild närings verksamhet eller aktiebolag så behöver man lämna in en inkomstdeklaration. Redonomen Redovisning hjälper till med det. Ibland räcker det med en sk ”K10”.

timer

Bokslut

 

Bokslut innebär att man ”stänger sina böcker” lite enkelt uttryckt. Det är nu man får reda på det slutliga resultatet. Redonomen Redovisning Ab kan erbjuda vissa företag en bokslutsrapport. En sådan rapport är ett kvitto på att räkenskaperna följer REKO.

monetization_on

Löner

 

Det finns inget så viktigt för den anställde som lön. Det får inte bli fel.

gavel

Skattejuridik

 

Komplext område. Ingen kan kunna allting. Om vi inte känner oss säkra eller vill ha något område inom skatt förklarat, så ringer vi Tholin & Larsson som är skattejurister.

bookmark_border

Årsredovisning

 

Är ett officiellt dokument som Bolagsverket behöver ha från alla aktiebolag. När Redonomen Redovisning har upprättat ett bokslut så gör vi även en årsredovisning.

local_offer

Löpande bokföring

 

Kan vara mycket enkelt men också väldigt besvärligt om du gör fel. Lämna över det till Redonomen Redovisning Ab så fokuserar du på det du är bra på.

emoji_objects

Rådgivning

 

Det är något vi gör varje dag i stort sett. Det kan vara stort det kan vara smått. Allt ifrån att få rapporter förklarade för sig till frågor om expansion, utdelningsberäkningar eller ibland likvidation.

menu_book

Utbildning

 

Redovisning och skatter förändras ständigt. Särskilt runt årsskiften. Då går vi kurser hos bland annat Skattehuset i Göteborg, SRF eller Right Education.

Behöver du hjälp med bokföringen?

-Vi hjälper till! Boka ett möte med oss idag.

Kontakta oss

Sidor

 • Hem
 • Tjänster
 • Medarbetare
 • Kontakta oss
 • Redonomen

  “The best time to plant a tree was 20 years ago.
  -The second best time is now.”

  Kontakt

  Mail: info@redonomen.se
  Telefon: 079-336 18 30
  Adress
  Nytorpsvägen 34
  183 71 Täby

  Följ oss!

  Copyright © 2023 Redonomen. All rights reserved - Perennius Webbyrå Uppsala